De Dr. Oxygen Zuurstof Generator.

 

Wat is een Portable Oxygen Generator ? Wat zijn de Effecten ?

"Dr-Oxygen" is een draagbare en uiterst efficiënte, zuinige en veilige zuurstofgenerator.

Dr-Oxygen" genereert meer dan 10 liter 99,8% zuurstof door eenmalig een aantal speciale soorten poeder te vermengen met water in een draagbaar reactievat. Het gebruik van elektriciteit of zuurstof onder hoge druk is overbodig, aangezien de werking van de unit berust op een veilige chemische reactie. Dat wil zeggen dat ‘poeder B (90 g)' de zuurstof bevat en ‘poeder A (5 g)' de duur en mate van de reactie bepaalt, als een stabilisator. Het octrooi (nr. 043487) en onze kwaliteitscontrole staan garant voor deze stabilisator en de speciale chemische reactiemethode.

 

Waarom hebben we zuivere zuurstof nodig ?

 

De vermoeide geest krijgt nieuwe energie!
Zuurstof geeft de vermoeide geest nieuwe energie. Vandaar dat het een effectief middel is om de concentratie van examenkandidaten of mensen met een drukke baan te optimaliseren. Bovendien kan het een rol spelen bij het voorkomen van dementie.


Sporten met dubbel zo veel plezier!
Zuurstof helpt niet alleen bij het herstel na zware lichamelijke inspanning, maar helpt ook de hartslag tot bedaren te brengen. Bovendien activeert het de bloedsomloop, waardoor u extra veel energie en uithoudingsvermogen krijgt. Deze kennis wordt reeds toegepast in Japan, Europa en diverse andere moderne landen.
Vermoeide rokerslongen worden genormaliseerd!
Verse zuurstof regenereert de longen die vermoeid zijn geraakt door het koolmonoxide van sigaretten.


Fris ontwaken, zonder kater!
Wanneer u drinkt, ontstaat als gevolg van het oplossen van de alcohol een zuurstoftekort in het centrale zenuwstelsel, waardoor het verlamd raakt. Dit kunt u voorkomen door tijdens het drinken zuurstof in te ademen. Daardoor wordt de alertheid geactiveerd en kunt u de nieuwe dag fris beginnen, zonder kater.


Automobilisten hebben geen hinder meer van uitlaatgassen!
Slaperigheid, hoofdpijn en ademhalingsproblemen tijdens het rijden, als gevolg van koolmonoxide, zijn verleden tijd dankzij verse zuurstof.


Zuurstof en schoonheid
Rechtstreeks toegevoegd aan het badwater, geeft de opgeloste zuurstof uw door vervuiling en stress vermoeide huid direct nieuwe souplesse en veerkracht.


Voor de gezondheid van moeder en kind!
Voldoende zuurstof activeert de bloedsomloop en zorgt tijdens de zwangerschap voor een Betere toevoer van voedingsstoffen naar moeder en kind.

 

Voor wie is de DP-30 bedoeld ?

"Dr. Oxygen" is een draagbare en uiterst efficiënte, zuinige en veilige zuurstofgenerator.
De werking een vorm van zuurstoftherapie, draagt ertoe bij dat u in vorm blijft onder normale omstandigheden en kan in noodsituaties zelfs uw leven redden. Zuurstof is een bron van leven. Toch lijdt de moderne stadsmens aan diverse ziekten als gevolg van een gebrek aan zuurstof in de omgevingslucht. Daarbij komt dat de dagelijks toenemende luchtvervuiling het effect van het zuurstofgebrek nog versterkt. We kunnen gezond leven in lucht met meer dan 20% zuurstofdichtheid. Helaas kan de moderne stadsmens hier niet over beschikken. Vanwege de ernstige luchtvervuiling in stedelijke gebieden bedraagt de zuurstofdichtheid aldaar slechts 17%-18%. We mogen gerust stellen dat veel moderne ziekten hun oorsprong vinden in deze zuurstofschaarste.

Laten we daar dus iets tegen doen en onze gezondheid, die immers van onschatbare waarde is. Als u regelmatig verse zuurstof inademt, zult u zien dat u zich fitter en vitaler gaat voelen. De "Dr.. Oxygen" is dé oplossing. De “DP-30” levert u gemakkelijk en veilig verse zuurstof. Vergeleken met hogedruk-zuurstoftanks of elektrische zuurstofsensors is dit apparaat efficiënter, veiliger en zuiniger.

 

We kunnen de "Dr. Oxygen" aanbevelen voor de volgende doelgroepen:

- Voor mensen die een slechte gezondheid hebben als gevolg van overmatig drinken en roken.
- Voor iedereen die te maken heeft met luchtverontreiniging en luchtvervuiling .
- Om het hoofd te bieden tegen stress en spanning en een ongezonde levensstijl
- Voor atleten en artiesten en mensen die onder grote druk leven en veel van hun lichaam eisen
- Voor wie een schoonheidsbehandeling zoekt die aan de basis begint.

 

            Efficiencytest zuurstofgeneratie

 

1 min.

3 min.

5 min.

7 min. 30 s

N2 (%)

38,50

1,09

0,190

0,449

O2 (%)

60,99

98,88

99,79

99,53

Ar (%)

0,479

0,014

0,003

0,006

CO2 (%)

0,025

0,011

0,011

* Concentratie H2 en CO is minder dan 0,005% bij 3 min. [Research Institute of Standards and Science]

 

 

    Contact

 

Overige websites: Healthcab - Zonnepaleis - Nordic-Hottubs - Dr. Oxygen